(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Sun’iy intellekt (AI) bizning yashash va ishlash tarzimizda inqilob qildi va Python AI rivojlanishi uchun mashhur til sifatida paydo bo’ldi. Python-dagi eng mashhur AI kutubxonalaridan biri bu PyTorch bo’lib, u AI modellarini yaratish va o’qitish uchun keng ko’lamli vositalar va imkoniyatlarni taklif etadi. Ushbu maqolada PyTorch, uning asosiy xususiyatlari va sun’iy intellekt sohasida qanday qo’llanilishi haqida umumiy ma’lumot berilgan