(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Turli soha vakillariga IT-texnologiya sohasini o’rgatishda qo’shimcha mashg’ulotlarni tashkil qilish dasturini tuzishni o’rganish jarayonlari ko’rsatib o’tilgan.