(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Shahar ko’cha-yo’l tarmoqlaridagi tirbandliklarni aniqlash va boshqa hududlardagi holat bilan solishtirgan holatda tegishli xulosa va taklif berish.