(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Tibbiyotga sun’iy ntellekt texnologiyalarini joriy etish sog‘liqni saqlash dunyosidagi asosiy tendentsiyalardan biridir. AI va neyron tarmoqlar butun dunyo tibbiyotini tubdan o‘zgartirishi mumkin: diagnostika tizimini o‘zgartiradi, yangi dori vositalarini ishlab chiqishga yordam beradi, umuman tibbiy xizmatlar sifatini oshiradi va xarajatlarni kamaytiradi. Kelajakda AI imkoniyatlari deyarli cheksizdir.