(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Menejment inson hayotidagi barcha sohalarni qamrab oladi. Bugungi kunda madaniyat sohasida menejerlikning mazmun mohiyati-shu soha bo’yicha yangiliklarga intilish, har tomonlama chuqur o’rganish va xorijiy davlatlar bilan birgalikda tajriba almashinish va undan ijobiy foydalanish muhim ahamiyat kasb etadi.