(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu mavzuda bayrog‘imizni qanchalik g‘urur, shan va iftixorimiz, baxt-iqbolimiz va ananalarimizni ifodalovchi muqaddas timsol ekanligi haqida bilib olishimiz mumkin. Hamda bayroqning ranglarining tasnifi va moddalar haqida bilib olamiz.