(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Biz kundalik turmushda faol foydalanayotgan mobil qurulma va texnologiyalar ancha taraqqiy etgan bo’lib, hozirgi mobil aloqa vositalari bizning internet resulardan foydalanish ehtiyojimizni ancha qondirmoqda. Sababi hozirgi 4G tarmog’i LTE texnologiyasi asosida yaratilgan bo’lib, uning maqsadi abonentlarning ma’lumot uzatish tezligini oshirishga qaratilgan. Quyidagi maqola sahifalarda LTE texnologiyasining rivojlanish bosqichlari, uning tarkibiy qisimlari va rivojlanish istiqbollari haqida ma’lumotlar beriladi.