(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqola oilada o‘smirlik davridagi farzand bilan o‘zaro munosabatlarning psixologik jihatlari mavzusida bo‘lib, unda oilada bolalarni tarbiyalash masalasiga alohida to‘xtalib o‘tilgan.