(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada qushqo’nmas o’simligining dorivorlik xususiyatlari , morfalogiyasi va yetishtirish texnalogiyasi bo’yicha kerakli tavsiyalar berilgan.