(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada dukkakdoshlar oilasiga mansub soya (Glycine maxim) o’smligining xorijiy va mahaliy navlari kelib chiqishi, geobotanik tarqalishi butun jahon oziq-ovqat sanoatida tutgan o’rni, biologik tasnifi, o’sishi va rivojlanishi, yetishtirilishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.