(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Bionika asoslari va uning inson hayotidagi o’rni haqida chuqur tahlil. Ushbu maqolada bionikaning ta’rifi, asosiy prinsiplari va insoniyatga ta’siri ko’rib chiqiladi. Bionika texnologiyalari, ularning amaliy qo’llanilishi va kelajakdagi istiqbollari muhokama qilinadi.