(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar asosida integratsiyalashgan mashg‘ulotlarni tashkil etish, ta’limda integratsiya kontseptsiyasi, raqamli texnologiyalarning pedagogik rollari hamda raqamli vositalarni tanlash, integratsiyalashgan vazifalar yaratish, integratsiyalashgan ta’limning asosiy modellarini tanlash va zamonaviy raqamli vositalarning pedagogik imkoniyatlari batafsil yoritilgan.