(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Maqolada kichik biznesni moliyaviy rag‘batlantirishning iqtisodiy mohiyati, uning milliy iqtisodiyotdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, kichik biznes subyektlarini qo‘llab-quvvatlashning zamonaviy mexanizmlari va ularning samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.