(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Mazkur maqola doirasida raqamli marketing konsepsiyasi hamda ushbu sohada qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologiyalar keng qamrovli tahlil qilinadi. Hozirgi globallashuv sharoitida raqamli marketing biznes jarayonlarining muhim strategik vositasiga aylanib, korxona va brendlarga iste’molchilar bilan samarali va barqaror aloqalarni yo‘lga qo‘yish imkonini bermoqda. Ushbu yondashuv orqali kompaniyalar o‘z mahsulot va xizmatlarini keng auditoriyaga yetkazish, shuningdek, mijozlarning qiziqish va ehtiyojlariga mos individual takliflarni shakllantirish imkoniyatiga ega bo‘ladi.