(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
: Maqolada kimyo darslarida 3D-o‘yinlar va interaktiv simulyatsiyalardan foydalanishning pedagogik afzalliklari, o‘quvchilarning mavzuni o‘zlashtirish darajasiga ta’siri va dars samaradorligini oshirish usullari tahlil qilingan.