(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada talab va taklifning o‘zgarishi narx belgilash jarayoniga qanday ta’sir qilishi hamda bu jarayonda menejerning qaror qabul qilishdagi roli tahlil qilinadi. Bozor sharoitlarining tez o‘zgarishi menejerlardan narx strategiyasini moslashtirish, raqobatchilarni kuzatish va iste’molchilar xulq-atvorini to‘g‘ri baholashni talab qiladi. Maqola menejerlar uchun samarali narx belgilash yondashuvlarini ko‘rsatib beradi.