(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
maktabgacha ta’lim tizimi har yili yangilanib, texnologiyalarning rivojlanishi bilan uzviy bog‘liq bo‘lgan yangi talablarni joriy etib kelmoqda. Shuningdek, pedagoglar va tarbiyachilarning zamonaviy texnologiyalarni ta’lim jarayonida qo‘llay olish kompetensiyasi ham muhim o‘rin tutadi. Bu maqolada maktabgacha ta’limda tarbiyachilarning rivojlanayotgan texnologiyalarni kasbiy faoliyatda qo‘llay olish kompetensiyasini shakllantirishning asosiy tamoyillari, usullari va imkoniyatlari tahlil qilinadi.