(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada ta’limda kommunikativlikning nazariy asoslari, amaliy yo‘llari va metodik tavsiyalari yoritilgan. Kommunikatsiya - bu o‘ziga xos axborot almashinuvi bo‘lib, uning natijasida jo‘natuvchidan qabul qiluvchiga intellektual va emotsional axborotni uzatish jarayoni kechadi.