(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Oila an’anaviy ravishda asosiy ta’lim muassasasi hisoblanadi. Bola bolaligida oilada nimani qo’lga kiritsa, u keyingi hayoti davomida saqlab qoladi. Oilaning ta’lim muassasasi sifatidagi ahamiyati shundan iboratki, bola o’z hayotining muhim qismini unda yashaydi va uning shaxsiyatga ta’sir qilish muddati bo’yicha hech bir ta’lim muassasasi bo’la olmaydi. oila bilan solishtirganda. Bu bolaning shaxsiyatiga asos soladi va u maktabga kirgunga qadar uning yarmidan ko’pi allaqachon shaxs sifatida shakllangan.