(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada Surxondaryo viloyati misolida qurilish materiallari korxonalarida innovatsion jarayonlarning samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinadi. Qurilish sanoati iqtisodiy o‘sish va infratuzilma rivojlanishining strategik drayveri hisoblanadi. Shu bois innovatsion texnologiyalarni joriy etish, ishlab chiqarish jarayonlarini avtomatlashtirish va resurslardan samarali foydalanish alohida ahamiyat kasb etadi.