(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada Surxondaryo viloyatining agroiqlimiy sharoitida ochiq dalalarda yetishtiriladigan bir nechta pomidor navlarining o‘sish muddati, biologik xususiyatlari, hosildorligi, zararkunandalarga chidamliligi va mahsulot sifat ko‘rsatkichlari o‘rganildi. Ushbu tadqiqot Surxondaryo sharoitida pomidor yetishtirish bo‘yicha samarali agrotexnik yechimlarni ishlab chiqishda muhim ahamiyat kasb etadi.