(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada “Surunkali gepatit va jigar sirrozi etiologiyasi,klinikasi,kechishi,davosi haqida ma’lumotlar berilgan. Jigar organizmning bosh laboratoriyasi deb ataladi. Bu muhim organ qorin bo‘shlig‘ida, o‘ng qovurg‘alar ostida joylashgan