(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada onlayn taʼlimning zamonaviy taʼlim tizimidagi o‘rni, uning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, samaradorligi tahlil qilinadi. Maqolada pandemiya davrida onlayn taʼlimning rivojlanishi, turli platformalar orqali ta’lim berish tajribalari va bu tizimning o‘quvchilarga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, onlayn taʼlim samarali bo‘lishi uchun zarur bo‘lgan omillar ham ko‘rib chiqiladi. Muallif bu sohadagi mavjud muammolarni tahlil qilib, ularni bartaraf etish bo‘yicha tavsiyalar beradi.