(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada inson hayotidagi ekologik tarbiya va vazifalar, ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to’g’risida fikr yuritilgan