(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada yengil sanoatning iqtisodiy rivojlanishdagi o‘rni va uning istiqbollari tahlil qilingan. Maqolada ushbu tarmoqning milliy iqtisodiyotga ta’siri, bandlik darajasini oshirishdagi roli va eksport salohiyati ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, innovatsion texnologiyalarni joriy etish va barqaror rivojlanish strategiyalari ham muhokama qilingan.