(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada soliq-byudjet siyosati va sanoat siyosatining asosiy tamoyillari hamda ularning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri tahlil qilinadi. Soliq-byudjet siyosatining fiskal boshqaruvdagi roli va sanoat siyosatining ishlab chiqarish jarayonlarini qo‘llab-quvvatlashdagi ahamiyati yoritiladi. Bundan tashqari, ushbu siyosatlarning o‘zaro bog‘liqligi va ularni muvaffaqiyatli amalga oshirishning muhim jihatlari muhokama qilinadi.