(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqola duduqlanishning pedagogik jihatlarini o‘rganishga qaratilgan bo‘lib, uning tarixiy rivojlanishi, sabablarini tushunish va davolash usullari haqida ma’lumot beradi.