(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati Jarqo‘rg‘on tumanida qishloq xo‘jaligining rivojlanishi, uning tumanning iqtisodiy o‘sishiga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Qishloq xo‘jaligi tuman iqtisodiyotining asosiy sektorlaridan biri hisoblanadi. Maqolada qishloq xo‘jaligida kuzatilayotgan tendensiyalar, muammolar va istiqbolli yo‘nalishlar ko‘rib chiqiladi. Qishloq xo‘jaligini rivojlantirish uchun amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar va ularning natijalari ham o‘rganiladi.