(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
ushbu maqolada biz Investitsiya tushunchasi va uning mamlakat iqtisodiyotida tutgan o’rni haqida gaplashamiz, va O’zbekiston misolida investitisiyalarning mamlakat iqtisodiyotiga ta’sirini tahlil qilamiz.