(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolamning qisqacha mazmun mohiyatini aytadigan bo‘lsam Avtotransport kompleksini boshqarish va yo’naltirish tizimini iqtisodiy munosabatlar bilan ischil takomillashtirish hamda avtomobil transporti faoliyati va transport turlarining o’zaro munosabatlarini, undagi inovatsiya va investistiya siyosatini jadallashtirishni ta’minlaydigan me’yoriy-huquqiy ba’zalarni tobora takomillashtirish hamda avtotransport vositalaridan foydalanishda transport vositalarini ishlatish jarayonini ta’minlaydigan, shu jumladan, avtotransport vositalarini texnik ishga layoqatli holatda tutib turishga yo’naltirilgan tadbirlarni o‘z ichiga oladi. Bundan tashqari xarakatni tashkil etish mutaxassisi yo’l-transport hodisalarining sodir bo’lish ehtimolligi mumkin qadar kam bo’lishi uchun ATV qanday xususiyatlarga ega bo’lishini bilib olishingiz mumkin.