(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqola T-62 tankning suv ostida to’siqlarni yengib o’tishini takomillashtirishda innavatsion yondashuvga bag‘ishlangan. T-62 tankining suv ostidan o’tkazishda uni imkoniyatlarini yanada kengaytirish maqsadida 3D modelini ishlab chiqib foydalanib, ushbu model orqali tankga qo’yilgan innavatsion tizimni labaratoriya sinovlaridan o’tkazilganligi natijalari haqida ma’lumot berilgan.