(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqola yarim o‘tkazuvchi polimerlarning xususiyatlari, ularni ishlab chiqarish usullari va qo‘llanilish sohalarini tahlil qiladi. Yarim o‘tkazuvchi polimerlarning elektrotexnika, optoelektronika va ekologik toza energiya texnologiyalarida tutgan o‘rni ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalardagi tadqiqotlar va ishlab chiqarish jarayonlarini takomillashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.