(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada duduqlanish tarixi, nuqson to’grisidagi ilmiy izlanishlar, duduqlanishning xarakteri, uning alomatlari, kelib chiqish sabablari to’g’risida fikrlar yoritilgan.