(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bu maqolada yoshlar hayotida tafakkur madaniyatini yuksaltirish va tafakkur turlari, sifatlari , xususiyatlari haqida keng yoritilib berilgan.