(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada Qizilqum hududidan topilgan paleolit davri yodgorliklaridan biri bolgan Koʻkayoz yodgorligining topilishi va undagi arxeologik topilmalar haqida soʻz yuritiladi.