(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Qadimgi So’g’diyonada yashagan ajdodlarimizning e’tiqodlari o’ta mustahkam bo’lganligi ma’lumdir. Shu sababli ular So’g’diyona tuprog’iga begona dinlarga e’tiqod qiluvchilarning kirib kelishlaridan hech qachon cho’chimaganlar. Maqolada quyida taqdir taqozasi bilan Samarqandga kelib yashagan xristianlar haqida Ma’lumot beriladi.