(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada OITS kasalliklarning turlari, ularning kelib chiqishi va hozirda ularga kurashish yo’llari haqida, ularning zararli oqibatlari haqida ma’lumot berilgan. Bu maqolada hozirda bunday kasalliklar bilan kurashib kelayotgan ularga qarshi kurashish chora tadbirlari to’g’risida,yuqish yollari ulardan qanday himoyalanish chora, tadbirlari davolash turlari