(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Президент Ш. М. Мирзиёев томонларидан Республика аҳолисининг истеъмоли учун ишлатиладиган ўсимлик мойига бўлган зҳтиёжни тўлиқ таъминлаш ва бу маҳсулотни экспорт даражасига кўтариш мақсадида бир неча марта қарорлар ва фармойишлар қабул қилинди.