(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada istiqlol davrida keng yoyilib xalqni ma’rifiy yuksaltirishni maqsad qilgan jadidchilik harakatining ayrim namoyondalari faoliyati yoritib berilgan. Qolaversa, ushbu harakatning jamiyatni ijtimoiy-ma’rifiy yuksaltirishga qo‘shgan ulkan hissasi ham tahlil qilingan.