(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada tasviriy san’at fanini o’qtishda yangi oqim va yo’nalishlarning ahamiyati va roli haqidagi fikr va qarashlar o’z ifodasini topgan. Ushbu maqola shuning bilan birgalikda puantilizm uslubida manzara ishlash haqidagi fikr va qarashlarni o’zida aks ettirganligi bilan dolzarbdir.