(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bugungi kunda ko‘pchilik odamlar o‘zlarini yo‘lgiz yoki yakkalangan his qilishadi. Bu hissiyotlar insonning salomatligi va hayotiga ta’sir ko‘rsatadi. Yo‘lgizlik va yakkalanish nafaqat shaxsiy muammolar, balki ijtimoiy hodisalar hisoblanadi. Ushbu maqolada yo‘lgizlik va yakkalanish nima ekanligi, ularning sabablari, oqibatlari va yengish yo‘llari haqida batafsil gaplashamiz.