(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ko’p yillar davomida butun dunyoda zo’ravonlik va tajovuz muammosi o’rganilmoqda. Har o’n yillikda ularning ko’lami eksponent ravishda o’sib boradi va endi tushunish va qabul qilish oson emas.Maqolada SMOB metodikasi asosida fikrlar keltiriladi. Hamda maktabda zo`ravonlikning oldini olishning psixologik va pedagogic shartlari keltirib o`tilgan.