(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada yangi tahrirdagi O’zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining jamiyat rivojida, bozor iqtisodiyoti ravnaqida, davlatchiligimiz tarixida, xalqimiz bunyodkorligida, insonlar hayotida hamda erkin va farovon turmush tarzida shuningdek, o’qituvchi huquqlarini, erkinliklarini, uning sha’ni va ishchanlik obro’sini aks ettirishda tutgan o’rni va roli haqida bayon etilgan.