(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada texnika va texnologiyalardagi izlanishlar, ixtirolar va ishlab chiqarish mahsuli bo’lgan texnologiyadagi mahsulotlar (jihozlar) haqida bayon etilgan.