(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
mazkur maqolada jismoniy tarbiya tarixi, rivojlanishi hamda jismoniy mashg’ulotlarning inson organizmiga ta‘sir qilishi keltirilgan. Shu bilan birga jismoniy tarbiya va jismoniy madaniyatning jamiyatda tutgan o’rni va ahamiyati tahlil qilinadi.