(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Raqamli texnologiyalar, bugungi dunyoda ta’lim sohasida katta o’zgarishlarga olib kelmoqda. Bu o’zgarishlar, ta’limni yangilash va o’quv jarayonlarini kuchaytirishda katta imkoniyatlarni beradi. Bunday muhim muammolar bilan bog’liq, raqamli texnologiyalardan foydalanishning ijtimoiy-falsafiy masalalari dastlabki qatorga tushadi. Bu maqola, raqamli texnologiyalardan foydalanishning ta’lim sistemasi uchun ijtimoiy-falsafiy asoslarini o’rganish va tahlil qilishga bag’ishlangan.