(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Tarkibida natriy, azot, fosfor, oltingugurt bo‘lgan polisulfid va epixlorgidrin bilan oligomerlar sintez qilingan. Olingan oligomerning tarkibi, tuzilishi IQ-spektroskopiya analiz usulidan foydalanib o‘rganilgan. Olingan Oligomerlarni elastik, mustahkam, qurilish konstruksiyalari qismlariga nisbatan adgeziyasi yuqori, issiqlik va sovuqlikka, ishchi muhitda chidamli, namlik, yorug‘lik, ozon ta’siriga barqaror, germetiklar olish uchun qo‘llash mumkin.