(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Qora jismni o’rganish elektromagnetizm va issiqlik hodisalarining asoslarini tushunish uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu ish ushbu sohadagi tadqiqotlarning hozirgi holati haqida umumiy ma’lumot beradi va keyingi tajriba va ishlanmalar uchun asos bo’lib xizmat qilishi mumkin.