(untitled) (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
O‘tkazilgan tadqiqotlar transport yo‘llari sohasida qo’llaniladi. Ikkilamchi chiqindi mahsulot rezinani neft bitumi tarkibiga qo’shish orqali asfaltbetonning xossalarini yaxshilash, mustahkamligini oshirishga qaratilgan. Labaratoriya tekshiruv ishlarida neft bitumga har xil foizli maydalangan rezina qo‘shilgandagi olingan natijalar keltirilgan.