MASOFAVIY TA'LIM TIZIMI: AFZALLIKLARI, CHEKLOVLARI VA TIBBIY TA'LIMDAGI TATBIQI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada masofaviy ta'lim tizimining nazariy asoslari, uning pedagogik samaradorligi hamda tibbiy ta'lim sohasidagi qo'llanilish imkoniyatlari keng tahlil qilingan. Tadqiqot doirasida masofaviy formatning an'anaviy ta'lim jarayonidan qanday farq qilishi, qanday sharoitlarda yuqori natija berishi va qanday metodologik yondashuvlar klinisist mutaxassislar tayyorlashda qo'llash mumkinligi ko'rib chiqilgan. Shuningdek, OSCE (Ob'ektiv Klinik Ko'nikmalarni Baholash) metodologiyasi va simulyatsion o'rganish bilan masofaviy ta'limning uyg'unlashishi alohida e'tibor bilan tahlil etilgan.